RECEPT VOOR CULINAIRE HOOGSTANDJES
Ingrediënten: | 24 enthousiaste chef-koks 12 verschillende recepten voor overheerlijke desserts Allerhande etenswaren van alle seizoenen en uit alle windrichtingen 1 goeduitgeruste kookarena |
Bereiding:
Dompel 24 zelfverzekerde chef-koks onder in een schoolrefter.
Overgiet vervolgens het geheel met een pittig OVSG-examensausje.
Kruid stevig bij met zelfgekozen recepten en een verplicht snuifje persoonlijke toets.
Besprenkel het kookfestijn met het nodige bloed, zweet en tranen.
Voeg daarna naar eigen smaak enkele mespuntjes zout of suiker toe.
Arroseer met opstijgende aromatische chocolade- en deegdampen.
Nappeer met klinkende keukentermen als au bain- marie, coulis en moelleux.
Dresseer zodanig dat het water onmiddellijk in de mond komt.
Werk tenslotte af met een Bourgondische smulpartij.
Serveer met een berg verse afwas.
Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten